na vrh

Transport robe

Transport robe i selidbe Beograd i celaSrbijaSelidbe i Prevoz SMAJLI kao dodatnu uslugu vrši i transport robe. Transport robe se, u zavisnosti od količine i gabarita može raditi malim i velikim kombi vozilima ili kamionom. U slučaju da Vam je potrebna usluga transporta robr, bilo da se radi o robi široke potrošnje za snabdevanje prodajnih objekata ili pijaca ili se radi o specifičnoj robi, Selidbe i Prevoz SMAJLI je tu za Vas.

Transport robe se kao usluga može pružati, pored prevoza različitim vozilima i kao povremena ili stalna usluga.

Povremena usluga transporta robe je veoma interesantna za specifičnu robu i to posebno u slučajevima postojanja neke vrste magacinskog prostora, jer se može izvršiti prevoz veće količine robe, koja se onda prodaje u prodajnim objektima u čijem se sastavu nalaze magacini. Ova usluga transporta robe je veoma korisna i u slučajevima prebacivanja dela robe iz magacina u magacin.

Stalna usluga transporta robe se uglavnom vrši prema određenom rasporedu i najčešće je koriste manji prodajni objekti ili proizvodni pogoni koji imaju svakodnevnu potrebu za dostavom. Najčešće se usluga stalnog transporta vrši za pekare i prodavnice koje nabavljaju sličnu vrstu robe.

Bez obzira da li se radi o povremenom ili stalnom transportu robe, Selidbe i Prevoz SMAJLI svoj deo posla izvršava sa punom ozbiljnošću i profesionalizmom, a od svojih radnika i vozača zahteva tačnost, efikasnost i brzinu u izvršenju usluge.

Veliki broj zadovoljnih klijenata, kako u oblasti selidbi i prevoza za selidbe, tako i u oblasti transporta robe, dozvoljava nam da se svrstamo u mali broj onih čije su usluge sve traženije, kako u Beogradu, tako i u celoj Srbiji.