na vrh

Selidbe Palilula

Selidbe Beograd » Selidbe Palilula

Naša standardna usluga selidbe u opštini Palilula podrazumeva utovar, prevoz i istovar stvari,  a ako je za vašu selidbu potrebno više, nudimo i dodatne usluge selidbe. Kao dodatne usluge selidbe možemo izdvojiti pakovanje stvari za selidbu na Palilulu, skladištenje, kao i otpakivanje i raspoređivanje stvari na novoj lokaciji.

ZATRAŽITE PONUDU ZA SELIDBU NA PALILULU

Selidbe Palilula - Selidbe BeogradŽelite da se selite u ili iz opštine Palilula? Pozovite agenciju SELIDBE SMAJLI i zatražite besplatnu procenu selidbe. Nakon besplatne procene selidbe dobićete konkretnu i fiksnu ponudu sa svim uračunatim troškovima. U toku besplatne procene selidbe možete zahtevati i dodatne usluge iz naše ponude. Ako niste sigurni šta želite od usluga, pitajte i mi ćemo objasniti šta sve možemo učiniti za vas u procesu selidbe.

ZAŠTITA STVARI ZA SELIDBU

Ko će bolje zaštititi stvari za selidbu od onih koji time zarađuju za život. Agencija SELIDBE SMAJLI je do sada izvršila selidbe velikog broja različitih lomljivih i manje lomljivih stvari, kao i stvari koje su lako podložne oštećenjima u toku selidbe. Zaštita je osnov brige prema vašim stvarima u toku utovara, prevoz i istovara. Imamo kutije za selidbe, puckave folije, papir i sve ono što maksimalno može zaštititi vaše stvari za selidbu.

TAČNOST I ODGOVORNOST

Agencija SELIDBE SMAJLI obezbediće kvalitetan rad, pouzdano i pažljivo se odnositi prema vašim stvarima koje selite u opštinu Palilula, a svi naši zaposleni će prema vama biti maksimalno ljubazni i profesionalni.

Naši timovi za selidbe je obučen u svim aspektima selidbe i oni razumeju da je njihov posao VIŠE od samog podizanja i prevoza stvari.

KOMPLETNA KONTROLA TROŠKOVA SELIDBE

Vi kontrolišete ukupne troškove selidbe na Palilulu ili sa Palilule. Na osnovu ponude koju dobijete na početku, proces selidbe može početi i završiti se bez ikakvih dodatnih ili nepredviđenih troškova.

Naše cene selidbe su jasne, transparentne i nepromenljive, poznate od prvog trenutka do kraja selidbe.

Rado ćemo rastaviti i sastaviti krevete, zapakovati i otpakovati slike ili učiniti bilo šta drugo što vam treba u toku selidbe. Sve je to deo naše posvećenosti da selidbu uradimo lako i da možete odmah nastaviti sa svojim životom!