na vrh

Selidbe prodavnica

Selidbe firmi » Selidbe prodavnica

Selidbe maloprodajninh objekataSMAJLI SELIDBE, u okviru selidbi poslovnog prostora, pruža i usluge selidbe maloprodajnih objekata. Bilo koje da su vaše potrebe za selidbu maloprodajnog objekta, mi smo tu da vam pomognemo da krenete od početka na novoj lokaciji uz minimalne smetnje u svakodnevnom poslovanju.

Osiguravanje brze i efikasne selidbe maloprodajnog objekta najvažnija je stvar o kojoj vodimo računa da biste preduzeće vratili u redovno poslovno stanje. Selidba maloprodajnog objekta ne mora biti komplikovana. Selidba je proces koji zahteva potpunu posvećenost organizaciji u svakom aspektu, a naši iskusni radnici za selidbe su tu da isprate svaki vaš zahtev i ispune sve obaveze.

Da biste obavili selidbu koji će vam omogućiti da se vratite u posao u rekordnom roku, potrebno je samo da pozovete SMAJLI SELIDBE i pola posla ste već obavili. Naše dugogodišnje iskustvo i veliki broj obavljenih selidbi vam mogu garantovati da će sa nama vaša selidba biti brza, troškovi vaše selidbe niski, a vaši kupci i dobavljači zadovoljni.

Angažovanjem SMAJLI SELIDBE za izvršenje preseljenja maloprodajnog objekta na drugu lokaciju dobijate uslugu koja vam može značiti mnogo, a neće vas puno koštati, ni vremena, ni novca.

SMAJLI SELIDBE nudi usluge preseljenja kompletnih maloprodajnih objekata. Pod tim podrazumevamo selidbu opreme, nameštaja, sefova i kasa, kao i selidbu robe.

Naravno, kada govorimo o selidbi maloprodajnih objekata, posebno u prehrambenoj industriji, mora se voditi računa i o samoj vrsti robe, kao i načinu pakovanja i transporta. U skladu sa vašim zahtevima, za posebne uslove mogu se obezbediti i posebne vrste vozila, koja zadovoljavaju uslove selidbe.

U pogledu selidbe maloprodajnih objekata, možemo ponuditi:

  • Selidbu nameštaja i opreme (rashladna i grejna)
  • Selidbu robe u specifičnim uslovima
  • Montažu i demontažu nameštaja (rafovi, police, plakari)
  • Usluge pakovanja za selidbu
  • Prevoz stvari i robe
  • Odnošenje nepotrebnih stvari i nameštaja