na vrh

Selidbe magacina

Selidbe firmi » Selidbe magacina

Selidbe magacinaSelidbe magacina mogu biti jednostavne, dok sa druge strane mogu biti i komplikovane. Posebnost selidbe magacina zavisi od mnogih aspekata. Vrsta selidbe, bilo da se radi o selidbi magacina u drugi grad ili selidbi magacina samo nekoliko stotina metara dalje, igra veliku ulogu u procesu selidbe magacinskog prostora.

Pored vrste i udaljenosti selidbe magacina, puno toga zavisi i od vrste robe u magacinu. Selidba malog magacina sa malo robe koja ima specifične uslove čuvanja može biti komplikovanija od selidbe velikog magacina punog robe koja se skladišti van zamrzivača i frižidera. Bez obzira na vrstu robe i veličinu magacina, SMAJLI SELIDBE ima neophodno iskustvo za obavljanje selidbe svih vrsta magacina i robe..

Bez obzira koliko mala ili velika količina robe u magacinu bila, znamo da je vreme najvažnije, pa kako bismo osigurali da će selidba magacina biti urađena u najkraćem mogućem roku, naša je politika da vas iskusni radnici za selidbe posete pre nego što dođe dan za selidbu.

Prilikom te posete, radnici za selidbe se mogu detaljno upoznati sa robom i opremom koja je predmet selidbe. Veoma je bitno ući u suštinu željenog načina selidbe i detaljno napraviti plan rada, kako bi se rokovi i uslovi naručioca selidbe maksimalno ispoštovai. Prema količini i vrsti robe u magacinu, mi ćemo biti u mogućnosti da vam pružimo preciznu procenu selidbe.

Na kraju, naš cilj je da budemo što precizniji u donošenju procena, organizaciji i iskorišćenju vremena na raspolaganju. Dakle, budite otvoreni u vezi sa tim šta treba sve preseliti i na koji način, a mi ćemo odgovoriti profesionalnom uslugom selidbe magacina.

Pozovite SMAJLI SELIDBE i iskoristite priliku da selidbu magacina pretvorite u jednostavan proces zahvaljujući našoj posvećenosti poslu od prvog dana pa sve do završetka vašeg preseljenja.