na vrh

Selidba turističke agencije

Selidbe firmi » Selidba turističke agencije

Postoji samo jedan način da se postane jedna od najboljih agencija za selidbe u Srbiji, a to je kvalitet, iskustvo i profesionalan pristup svakom poslu i usluzi. Jedna od usluga koju SELIDBE SMAJLI nudi svojim klijentima je i preseljenje turističkih agencija. Bilo da se radi selidba turističke agencije preko puta, na drugu stranu grada ili u drugi grad u Srbiji, naš tim stručnjaka za preseljenje turističkihe agencija pomoći će vam da se lako preselite. Od planiranja do utovara, istovara, demontaže i montaže nameštaja, pa čak i skladištenja, naše stručne ekipe radnika za selidbe uvek imaju brzo i efikasno rešenje.

Selidbe SMAJLI – agencija za selidbe je jedinstvena je po tome što zapošljava operativnu grupu opremljenu specijalizovanim setom veština dizajniranim posebno pravilno rukovanje vašim kancelarijskim nameštajem, računarima, arhivom i svim ostalim stvarima koje selite.

Zahvaljujući našem velikom iskustvu, nijedan nam predmet nije nepoznat kada je reč o preseljenju.

Evo nekoliko ključnih oblasti naše stručnosti u pružanju usluga:

  • Pravovremeno i kvalitetno planiranje selidbe
  • Poštovanje rokova i budžeta
  • Brzo i efikasno pakovanje stvari
  • Demontaža i montaža nameštaja
  • Pakovanje elektronskih uređaja
  • Povezivanje računara i ostalih uređaja nakon selidbe
  • Odnošenje viška stvari posle selidbe
  • Skladištenje stvari za koje nemate mesta ili želite da ih sačuvate

Kao što možete videti pružamo kompletnu paletu usluga za selidbu svake firme, uključujući i selidbe turističkih agencija, upravljanje i skladištenje inventara, međudržavni i unutardržavni transport, kao i usluge prevoza različitim vozilima.

U oblasti selidbi stekli smo veoma dobru reputaciju zbog svoje sposobnosti da organizujemo i izvodimo selidbe bilo koje firme, od najmanjih do najvećih, od najjednostavnijih do najsloženijih.Agenciaj za selidbe SELIDBE SMAJLI je tu za vas od početka do kraja pomažući vam u planiranju i pripremi unapred. Od skladištenja do bezbednosnih briga do posebnih potreba pakovanja opreme, naše stručne ekipe vodiće vas kroz ono što je potrebno za blagovremeno i ekonomično sprovođenje selidbe turističke agencije.