na vrh

Selidba solarijuma

Selidbe firmi » Selidba solarijuma

Selidba solarijuma nije lak posao - ali ekipa agencije za selidbe SELIDBE SMAJLI je u više navrata to uradila veoma uspešno. Samo u Beogradu izvršili smo selidbe nekoliko solarijuma sa jedne lokacije na drugu u rekordnom vremenu. To je zahtevalo demontažu nekoliko uređaja solarijuma i utovar na kamion da bi se prevezli, zatim istovar i ponovnu montažu svih elemenata na novo lokaciji.
Nekoliko elemenata solarijuma veoma su teški i zahtevaju pažljivo manevrisanje, dok su neki elementi osetljivi i zahtevaju posebnu pažnju prilikom selidbe.

Profesionalni solarijumi koji pružaju usluge klijentima nisu jedini kojima su potrebne usluge selidbe. Neka domaćinstva imaju privatne solarijume i povremenu potrebu da uređaje premeste iz jedne sobe u drugu. Ako ste kupili novi solarijum i potrebna vam je isporuka i postavljanje u vašem domu ili salonu, naša agencija za selidbe nudi prevoz i postavljanje.

Ako ste odlučili da se rešite starog solarijuma i želite da ga neko odnese iz kuće ili salona, mi smo tu za vas. Bez obzira na vaše potrebe, rado ćemo vam pomoći u selidbi solarijuma. Uz to, selidbe solarijuma radimo po povoljnim cenama. Pozovite nas za besplatnu procenu selidbe solarijuma!

Ako nemate solarijum u kući ili niste vlasnik solarijum salona, verovatno nas nećete zvati za ove usluge, ali svakako možete za bilo koji drugi vid selidbe ili prevoza.