na vrh

Selidba salona

Selidbe firmi » Selidba salona

U jednom trenutku, neizbežno ćete morati da uradite selidbu svog frizerskog ili salona lepote. Razlozi zbog kojih ćete se odlučiti za selidbu salona mogu biti rast / smanjenje posla, problemi sa zakupodavcima, preseljenje zbog većeg broja potencijalnih klijenata i sl. Bilo koji da je razlog u pitanju, selidba kozmetičkog ili frizerskog salona može biti prilično komplikovana. Ako ste odlučili da preselite salon, bolje je da unajmite profesionalnu agenciju za selidbe, nego da to pokušavate sami.

Pozovite agenciju SELIDBE SMAJLI pre nego što uopšte pomislite da započnete proces preseljenja. Iako možda imate prijatelje, članove porodice ili zaposlene koji su spremni da pomognu oko pakovanja i utovara / istovara stvari za selidbu, sigurno će biti bolje da veći deo posla prepustite profesionalcima.

Napravite detaljnu kontrolnu listu svega što želite da preselite. Prilikom sastavljanja liste, postavite sebi nekoliko ključnih pitanja o tome kako da preselite kozmetički ili frizerski salon. Na primer, da li treba da premestite tu stolicu u salonu ili bi umesto nje trebalo kupiti novu? Šta ćete raditi sa stvarima koje nećete poneti sa sobom? Da li će vam trebati dugotrajno skladištenje? Selidbe SMAJLI ima rešenje za sve, od besplatne procene, pakovanja, utovara, prevoza, istovara, raspakivanja, pa sve do privremenog ili trajnog skladištenja.

Ako ste u potrazi za agencijom za selidbe, SELIDBE SMAJLI je pravo rešenje za vas. Jednom kada se odlučite za selidbu, stupite u kontakt sa nama i zatražite besplatnu procenu selidbe. Napravite detaljan popis stvari pre preseljenja kozmetičkog ili frizerskog salona i kada odaberete idealnu novu lokaciju, vreme je da tim SELIDBE SMAJLI preuzme posao selidbe u svoje ruke.

Evo nekoliko saveta, odnosno pitanja koje biste trebali uzeti u obzir prilikom preseljenja kozmetičkog ili frizerskog salona.

  • Da li je prostor usklađen sa trenutno važećim propisima o obavljanju delatnosti.
  • Da li je novom prostoru potrebna renovacija pre preseljenja, jer kada jednom ubacite stvari, teško je pristupiti nekim delovima radi popravke.
  • Da li su električne instalacije dobre
  • Da li vaši stalni klijenti znaju da se selite? Veoma je važno da ih obavestite pre selidbe, kako biste ih zadržali. Definitivno ne želite da ih izgubite, jer su stalni klijenti osnova svakog biznisa.