na vrh

Odnošenje šuta

Odnošenje šuta, odnošenje starih stvariBilo da radite rušenje, renovacijiu, izgradnju ili se radi o selidbi iza koje uvek ostaje nešto, uvek postoji vremenski ograničen rok i moguće skup proces odnošenja šuta i nepotrebnih stvari.

Beton, drvo, čelik, pločice i gips mogu biti izuzetno teški za izvlačenje iz prostorija. Selidbe i Prevoz SMAJLI pruža efikasnu, sigurnu i ekološku uslugu odnošenja šuta i drugog otpada, tako da ne morate brinuti o iznošenju i odvoženju ostataka nakon završetka projekta ili selidbe.

Bez obzira da li vam je odvoženje šuta potrebno nekoliko puta tokom renovacije ili samo jednom kada se renovacija ili selidba završi, iskusni radnici Selidbe i Prevoz SMAJLI će se pobrinuti da vam šut ili nepotrebne stvari ne budu na putu da biste mogli da nastavite sa radom. Radnici Selidbe i Prevoz SMAJLI su  obučeni za uklanjanje svih netoksičnih predmeta koje dve osobe mogu podići.

Dakle, ako se pitate šta da radite sa svim šutom iz vašeg najnovijeg projekta renovacije, možemo ga ukloniti za vas i ne morate ni brinuti o najmu kontejnera za odlaganje koji može biti poprilično skup. Selidbe i Prevoz SMAJLI nudi siguran, ekološki odgovoran način odvoženja i odlaganja svih vaših odbačenih ostataka nakon selidbe ili renovacije.

Selidbe i Prevoz SMAJLI iznosi i odvozimo šut u vidu betona, cigli, šindre, drveta, čelika, pločica, gipsa i slično. Bilo da tražite redovnu uslugu čišćenja tokom radnog vremena ili samo jednokratno čišćenje nakon završetka posla, iskusni radnici i dovoljno velika vozila Selidbe i Prevoz SMAJLI su tu za Vas.

Pored uklanjanja šuta sa vašeg gradilišta ili stana nakon renovacije, nudimo i potpuno čišćenje lokacije koje uključuje čišćenje prostorija i čišćenje svega što ostaje na putu, na primer: ekseri i šrafovi, ambalaža i ostali sitni otpad i prašina.