na vrh

Iznajmljivanje magacina

Iznajmljivanje magacina za skladištenje stvari za selidbuKod selidbi na velike udaljenosti, nije neuobičajeno da se promene u rasporedu - pogotovo kada se završava kupoprodaja nekretnina na mestu stanovanja, novoj adresi ili oboje. Kada dođe do takvih odstupanja u kalendaru, možemo pomoći tako što ćemo organizovati kratkoročno skladištenje stvari u magacinu, a zatim planirati isporuku vaših stvari kada se sve sredi.

Obezbeđujemo kratkoročno ili dugoročno iznajmljivanje magacina. Naši skladišni prostori su moderni, čisti i uvek spremni za nove klijente. Kada se ne možete odmah preseliti u svoj novi dom ili poslovni prostor, možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti tretirane s najvećom pažnjom i sigurnošću u našim skladištima.

Sav nameštaj koji je smešten u skladište biće potpuno umotan pre iznošenja iz vašeg doma ili kancelarije specijalizovanim materijalima da bi bio u istom stanju kao i kada je iznet. Po isporuci u vaš novi dom ili kancelariju,  nameštaj će biti odmotan, pregledan i postavljen baš onako kako želite.

Bez obzira da li vam je potrebno kratkoročno ili dugoročno mesto za smeštanje stvari, najam magacina je najbolji način da svoje stvari uskladištite pre, za vreme ili posle selidbe. Iznajmljivanje magacina takođe pruža odlično rešenje za uštedu prostora onima čije su kuće prepune stvari. Da biste iznajmili magacin za skladištenje stvari, pozovite nas i mi ćemo obezbediti dovoljno prostora za sve.

Ako se selite u novi dom, možda će vam trebati i pouzdana firma za selidbe i prevoz ili iskusni radnici za selidbe da vam pomognu. Izaberite usluge selidbe i prevoza Selidbe i Prevoz SMAJLI i sigurno nećete pogrešiti, jer mi smo uvek tu za Vas.