na vrh

Demontaža i montaža nameštaja

Demontaža i montaža nameštaja za selidbeDemontaža i montaža nameštaja i drugih stvari u procesu selidbe su jedna od dodatnih usluga koju Selidbe i Prevoz SMAJLI nudi svojim klijentima.

Veličina vaših vrata ne bi trebalo da diktira da li ili ne možete preseliti sav nameštaj, ali ako razbijate glavu pitajući se kako da neke stvari iznesete svog doma, može izgledati kao da je predmet predodređen da ostane iza.

Prilikom pakovanja i selidbe stvari, sigurno će biti potrebne usluge montaže i demontaže, od ormara do stolova, a veliki predmeti, uključujući velike konferencijske stolove, ne mogu se efikasno seliti, osim ako se pravilno ne rastave. Demontaža kancelarijskog i kućnog nameštaja omogućava mnogo bolje iskorišćenje prostora i bezbedniji transport.

Rastavljanje namještaja može biti problem, ali je često bitan deo selidbe. Bilo da je to vaš kauč koji neće proći kroz vrata, osim ako su noge skinute ili je to komoda ili ormar koji je jednostavno previše glomazan, demontaža delova nameštaja je jedino rešenje.

Selidbe i Prevoz SMAJLI već godinama pomaže klijentima da presele svoje dragocene stvari pružajući usluge demontaže i montaže nameštaja i drugih stvari za selidbu na teritoriji cele Srbije, tako da ako razmišljate kako ćete svoj nameštaj preseliti bezbedno u svoj novi dom, nazovite Selidbe i Prevoz SMAJLI.

Kada i kako se radi demontaža i montaža za selidbe?

Na dan selidbe, ekipa Selidbe i Prevoz SMAJLI će doći u vaš dom i početi sa rasklapanjem stvari koje je potrebno preseliti, a nije moguće izneti drugačije. Nakon toga ćemo pažljivo spakovati sve odvojene delove i smestiti ih u kamion ili kombi i spremiti ih za transport do konačnog odredišta.

Kada stignemo na novu adresu, sastavićemo sve, tako da možete odmah uživati u nameštaju.

Misija Selidbe i Prevoz SMAJLI je da premaši očekivanja klijenata efikasnošću i kvalitetom rada, tako da ćemo pažljivo raditi kako bismo bili sigurni da je sve spremno za upotrebu što je brže moguće.